Doneaza

Speranta Media a creat acest proiect web cu scopul de a aduce in acelasi spatiu resurse video cu continut crestin - constand in mesaje biblice, meditatii, programe adresate copiilor, muzica crestina, concerte, etc. Prin donatia dvs. sustineti pe de-o parte producerea de noi materiale video, iar un procent va fi directionat pentru sustinerea proiectelor initiate de Misiunea Speranta.

Caravana "Sperantei pentru Copii"


Proiectul "Caravana Sperantei pentru Copii" - o alternativa la programele video existente prin conceperea unor programe muzicale cu morala crestina. Puteti sustine printr-o donatie realizarea de programe video muzicale destinate copiilor.

Misiune transculturala uganda

Misiune

Activitatea Misiunii Speranta s-a extins foarte mult in ultimii ani, dupa India si Indonezia noi orizonturi misionare deschizandu-se spre tarile continentului african. In planurile de misiune sunt incluse in prezent tari ca: Uganda, Etiopia, Kenia.

Misiune transculturala india

Misiune

Cu greu ar putea calatorul insetat de cunoastere sa afle o experienta mai neobisnuita si mai fascinanta decat aceea de a pasi pe pamantul Indiei – tara celor mai inimaginabile contraste. Tara aceasta care a vazut gloria Egiptului...

Alege suma pe care doresti sa o donezi pentru Misiunea Speranta
$
1
doneaza
$
5
doneaza
$
25
doneaza

Intoduceti suma

$

Paypal